Gundersen Living er på plass!

12.september 2019

Gundersengruppen har levert hele boligprosjekt en stund, men ønsker nå å ta skrittet helt ut og sikre både kunder og drift en mer helhetlig pakke når det kommer til bolig, forteller Lise Hansen. Hun er på plass i Gundersengruppen, som leder av datterselskapet Gundersen Living.

Spisskompetanse og nysatsing

Gundersengruppen har sikret seg spisskompetanse innen boligutvikling ved å få Lise på plass som Daglig leder for Gundersen Living. Hun kommer fra en jobb som daglig leder i BoligPartner og har totalt over 18 års fartstid i eiendomsbransjen, med erfaring fra blant annet DNB og GOBB. Hun gleder seg til å få fart på den nye satsingen til Gundersengruppen.

– Gundersengruppen kan jo faget når det kommer til å bygge og levere solide eiendomsprosjekt. Nå har selskapet også sikret seg en ordentlig god samarbeidspartner på husmodeller, som hjelper med å gjøre arbeidsflyten mellom utvikling og bygg mye mer strømlinjeformet.

Gundersen living har signert avtale med Hus1.
Fra venstre: Morten, Lise, Torkil, John André, Ian

Hus1 med på laget

Selskapet har gjort en avtale med husleverandøren Hus1 om levering av husmodeller. Et samarbeid begge selskapene gleder seg til å se resultatet av.

– Med Hus1 som husleverandør blir det fokus på kvalitet og smarte løsninger – både når det gjelder sluttbruker og planarbeidet før selskapet bestemmer seg for å utvikle en eiendom, lover Lise og fortsetter, – Hus1 leverer både flotte eneboliger og blokker og gir oss både soliditet og mange muligheter når vi ser på prosjekter vi ønsker å utvikle.

Hus 1 har et godt bibliotek av husmodeller som gir Gundersengruppen godt med spillerom når de skal utvikle eiendom.

Bolig som forretningsområde

Bolig er satt som et eget forretningsområde i GundersenGruppen, forteller daglig leder i GundersenGruppen John André. Det er imidlertid først nå selskapet skiller ut en egen del for boligutvikling.

– Dette er en naturlig og planlagt videreutvikling av selskapet. Med Hus1 på laget og med Lise og hennes kompetansen på plass er vi ikke i tvil om at vi har valgt riktig tidspunkt for lanseringen. Kort fortalt er vi sikker på at kunden vil bli tatt godt vare på, og at vi i bakkant vil ta gode valg på hvilke prosjekter vi skal utvikle og jobbe med i fremtiden, avslutter John André.