Vi søker engasjerte lærlinger!

11.mai 2020
Ung, motivert og hardtarbeidende? Det kan være deg vi søker!

For deg som trives med praktisk arbeid, og det å jobbe med noe håndfast, har vi en god nyhet! Gundersen Entreprenør (datterselskap i Gundersen Gruppen) er på jakt etter unge og motiverte mennesker som kan bli Norges beste betonglærlinger.

– Dette er en gylden mulighet til å komme seg inn i en bransje med trygge jobbmuligheter og gode arbeidsvilkår, sier daglig leder i Gundersen Entreprenør, Lars Bismo. Gundersen Entreprenør er spesialister på betongarbeid, armering og råbygg og er alltid på jakt etter nye talenter. Nå ønsker de å satse på lærlinger.

Som lærling hos oss får man god og seriøs opplæring av fagarbeidere og god mulighet for fast jobb etter endt lærlingetid.

Praktisk arbeid

– Betongarbeiderfaget passer godt for de som ønsker å arbeide med noe praktisk. Betong brukes i bortimot alle større byggeprosjekter i Norge og i verden, forteller Bismo, og fortsetter; Gundersen Entreprenør har utført og utfører mange spennende prosjekter der man kan se tilbake og tenke “det har jeg vært med på å bygge”.

Selv om hvem som helst i utgangspunktet har muligheten til å bli betongarbeider, kreves det sin mann eller kvinne for å kunne arbeide i et slikt yrke. 

Betongarbeiderfaget er veldig praktisk og håndfast – og til tider tøft. Det er ikke for alle.

– Betongarbeiderfaget er til tider ganske tøft: det er hardt arbeid og vi arbeider mye ute i vær og vind. I tillegg er ikke betong noe man bare kan legge fra seg. Når man har begynt en støpeprosess må man gjøre den ferdig og det kan til tider bli lange dager, men det er jo slik vi liker det og slik vi vil ha det, smiler Lars.

Gundersen Entreprenør oppfordrer alle som kan være interessert i arbeide med noe praktisk og håndfast, samt å få lønn under opplæring til å søke som betonglærling, og for de unge som enda ikke har begynt på videregående har Gundersen følgende oppfordring:

– Søk på byggfag nå! Det er gode tider i bransjen med gode jobbutsikter, så snakkes vi sikkert om et par år, avslutter Lars med et smil på lur.

Interessert? Send søknad til: ohg@gundersengruppen.no

Les mer om oss på gundersengruppen.no eller facebook.com/gundersengruppen

Sentergården
Gundersen Entreprenør jobber med mange store prosjekter det er litt ekstra gøy å se tilbake på og vite at man har vært med og bygget (her: Sentergården)